Това е мафиотски сюжет. Така определи скандала в прокуратурата адв. Ина

...
Това е мафиотски сюжет. Така определи скандала в прокуратурата адв. Ина
Коментари Харесай

Адвокат озадачен! Смайващ коментар за прокуратурата

Това е мафиотски сюжет. Така дефинира абсурда в прокуратурата адв. Ина Лулчева.

-->
„ Всички бяхме доста озадачени. Никой не подозираше, че можем да сме очевидци на такава обстановка. Да се стигне до такава степен основният прокурор да се оплаче, че е принуждаван от политик да подава оставка със закани, зам.-главният да каже, че го е боязън, че ще бъде погубен, а зам.-директорът на Следствието да каже, че е наблюдаван с дрон – това е мафиотски сюжет. Потвърди се политическата взаимозависимост на прокуратурата “, съобщи юристът в „ Лице в лице “.

„ В изказването на Иван Гешев имаше съображение да се допусна, че занапред ще се образуват каузи против политически водачи. Фактът, че ще се образуват в този момент, когато връзките са обтегнати, а до момента не – открива политическата взаимозависимост. Това е картина от престъпен сюжет с политически трилър “, добави тя.

Според нея прокуратурата с този основен прокурор и неговите заместници не може да продължава.

„ Новото е, че не подозирах, че ще стигнем до престъпно развиване на сюжета. Фактът, че излизат прокурори, които споделят, че ги е боязън да не бъдат убити, основният прокурор споделя, че политици и олигарси желаят да го махнат, само че настояването за оставка е от прокурори – това надминава всевъзможни упования “, уточни адв. Лулчева.

„ Ако се счита, че до момента е крадено и няма каузи, стигаме до това – делата не са формирани, тъй като прокуратурата, основният прокурор и този под него са имали политически подкрепи и не са желали да работят против тях, а в този момент ще работят, тъй като политическата дружба се е развалила “, сподели тя.

„ Ситуацията дава съображение да допусна, че делата ще бъдат за възмездие и кавга. Моята вяра е, че делата ще бъдат за същински закононарушения. Надявам се да не се образуват каузи, които да удрят политически съперници. Може би прокуратурата ще задейства по сигналите за закононарушенията вътре в самата нея. Пак ще припомня за „ Осемте джуджета “. Когато правораздаването се реализира въз основата на злоба и възмездие, да се надяваме, че то ще бъде обективно е израз на оптимизъм “, акцентира Ина Лулчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР